BÀI TẬP ANOTHER VÀ OTHER , THE OTHER , OTHERS , THE OTHERS

Bài tập thực hành cách sử dụng another , other , the other , others , the others: 

1. There was no ________ way to buy it.
A. another
B. the other
C. other
D. others

2. Some students like to read books in their free time. _______ like to travel.
A. Another
B. Others
C. Other
D. The other

3. This coffee is tasty! Can I have ________ cup please.
A. others
B. other
C. the others
D. another

4. Where are ________ girls.
A. the others
B. the other
C. others
D. another

5. The shop is on _________ side of the street.
A. another
B. the other
C. other
D. others

6. I saw 4 cats in the room. One is here. Where are _________ ?
A. another
B. other
C. the other
D. the others

7. Some of the students entered the room. __________ students are still playing around.
A. Another
B. The other
C. The others
D. Others

8. This is not only the solution for the problem. There are ________.
A. others
B. other
C. another
D. the other

9. You should give him _______ chance.
A. the other
B. another
C. other
D. others

10. He is a great actor. It's not easy to find ______ like him.
A. the other
B. other
C. another
D. others

11. There are there 5 pieces of fruit on the table. One is a banana, one is a lemon and ________ is an orange.
A. another
B. other
C. the other
D. the others

12. I have 2 phones. One is an iphone, and _________ is a samsung.
A. another
B. the other
C. other
D. the others

13. There are 3 girls in my room. One is called Lan. ________ are Mai and Hoa.
A. The others
B. The other
C. Others
D. Other

14. There are several holidays in Vietnam. One is Independance Day and ________ are Women's Day and Teacher's Day.
A. some others
B. the others
C. the other
D. other

15. My friend has two houses. One is in district 1 and ________ is in district 7.
A. another
B. the other
C. other
D. the others

16. I can speak three languages. One is English and ________ is Chinese.
A. another
B. the other
C. other
D. the others

17. There are 6 pets in my house. Four are dogs and ________ are cats.
A. the other
B. others
C. the others
D. another

18. There are 63 provinces in Vietnam. One is Ha Noi and _________ are Hai Phong and Can Tho.
A. some others
B. the others
C. another
D. the other

19. My sister has 4 children. One is girl and _________ are boys.
A. others
B. other
C. the others
D. another

20. They gazed into each _________ eyes.
A. other
B. others'
C. others
D. other's

21. I would like ________ cup of coffee, please.
A. other
B. the other
C. another
D. others

22. The ______ students are happy.
A. other
B. others
C. another
D. an other

23. Many ________ students have done the same thing.
A. the other
B. other
C. others
D. the others

24. Some _______ girls took it.
A. others
B. other
C. the others
D. another

Bạn hãy làm bài tập vào ô comment sau đó để lại email của bạn www.HelloCoffee.vn sẽ gửi đáp án và lời giải chi tiết cho bạn.

Chúc bạn học tốt !

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 nhận xét:

  1. khoaiupinhiu@gmail.com thầy cho em xin đáp án với ạ, em cảm ơn thầy
    1C 2B 3D 4B 5B 6D 7B 8A 9B 10C 11A 12B 13A 14B 15B 16A 17C 18A 19C 20D 21C 22A 23B 24B

    ReplyDelete
  2. 1a 2b 3d 4b 5b 6d 7b 8a 9b 10c 11c 12b 13a 14b 15b 16b 17c 18b 19c 20a 21c 22a 23b 24b thây cho em xin đáp án voi ạ em cam on thay

    ReplyDelete
  3. mail của em là chetnhanhgon@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Thầy cho em xin đáp án với ạ email của em là quang.tvxq4rv@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Emai e phanhuynh681@gmail.com

    ReplyDelete
  6. email em là mainhatlinh1603@gmail.com ạ

    ReplyDelete